Welkom bij dag 1 van de VakantieBijbelKlub!

Vandaag gaat het over het verhaal van Mozes.
Dit verhaal vind je in Exodus 2: 1-10

Klik op de knop voor het Bijbelverhaal.

Josine de Jong - Bijbelverhaal Mozes

Zing het lied : Klein, klein kindje

Klik op de knop om mee te zingen:

Klein, Klein kindje...

Dit kan je erbij knutselen:

En zo maak je het:

Kleur het werkblad in, zo mooi als je kunt! Vergeet niet de achtergrond van het mandje in te kleuren!
Knip dan het blad uit, zodat je een cirkel, een deksel en de baby hebt. Dat kun je ook zien op de foto.

Klik op de foto om te vergroten

Als er een volwassene in de buurt is, kan je vragen of diegene met een mesje het stippellijntje open kan snijden. Anders kan je de baby gewoon op het mandje plakken.

Op de plek van de zwarte stip maak je het deksel met de splitpen vast aan het mandje. Op de foto zie je hoe je precies te werk moet gaan.

Klik op de foto om te vergroten

Je kunt dan het werkje nog extra mooi maken met golfjes en rietstengels van gekleurd papier.

Veel plezier!

Misschien heb je al het tasje gekregen met daarin ook het materiaal voor vandaag.

Anders kan je op de onderstaande knop klikken voor het werkblad van het mandje in PDF. Lukt dat nou niet? Stuur even een mailtje naar info@vbk-ridderkerk.nl dan helpen we je graag!

Werkblad Mandje